Трикотажні сукні в рубчик каталог
Нещодавно задумалась про покупку трикотажної сукні в рубчик, бо шукаю щось зручне і водночас акуратне для щоденного носіння. Хотілося б знайти модель середньої довжини, але щоб було з чого вибрати. Часто відкриваю загальний каталог, а там складно одразу зрозуміти, де саме зібрані потрібні варіанти. Мені важливо, щоб можна було перейти в окрему підкатегорію і переглянути всі моделі одного типу. Також дивлюся на фото і опис матеріалу, щоб зрозуміти, чи підходить тканина для прохолоднішої погоди. Звертаю увагу на різні кольори, бо не хочу обмежуватися лише одним варіантом. Якщо хтось уже переглядав структурований розділ із такими моделями, підкажіть, де це зручно зробити.

Коли я шукала подібний фасон, то переглядала підкатегорію, де зібрані саме трикотажні варіанти. Було зручно, що всі моделі в рубчик представлені окремо, і не потрібно гортати весь каталог платтів. Я звернула увагу на трикотажні сукні 25 Union, бо в розділі є різні довжини і кілька кольорів на вибір. У кожної моделі є фото, що дозволяє роздивитися текстуру тканини. Також зазначені матеріали, тому можна орієнтуватися ще до замовлення. Я спокійно порівняла кілька варіантів у межах однієї сторінки. Такий формат каталогу допомагає не розпорошуватися і зосередитися саме на потрібному типі сукні.