top of page

SMP Scalp Micro CA Group

Public·59 members

Divorț și partaj (Separare amiabilă?)

Bună tuturor. Din păcate, am ajuns în punctul în care eu și soția mea am decis să mergem pe drumuri separate. Vrem să facem totul cât mai civilizat, mai ales că avem și un copil mic și nu vrem să-l plimbăm prin tribunale ani de zile. Totuși, avem niște bunuri comune (un credit ipotecar, o mașină) și vrem să facem un partaj corect, să nu existe resentimente mai târziu. Știți un avocat bun care poate ajuta cu un divorț prin acord și care să ne explice clar cum e cu custodia comună? Vrem pe cineva care să pună accent pe mediere, nu pe conflict.

4 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
12 hours ago

Îmi pare rău să aud, dar e de admirat că vreți să rămâneți civilizați. E cea mai înțeleaptă cale. Chiar dacă vă înțelegeți, e obligatoriu să aveți un avocat care să redacteze acordul de mediere și să se asigure că interesele copilului sunt protejate legal. Eu am apelat la https://avocati-ro.com/ pentru o situație similară și am fost surprins de cât de calmi și profesioniști au fost. Ne-au explicat totul despre pensia alimentară și programul de vizită, fără să ne instige unul împotriva celuilalt. E mult mai bine să rezolvați totul rapid și legal, decât să lăsați loc de interpretări. Multă putere vă doresc!

Members

bottom of page